Gracenote®

Gracenote ® identificerer, analyserer og sorterer musik som en hjælp til afspilning, navigation og bladring i musikbiblioteket.

Gracenote ®

Med Gracenote® identificeres og analyseres information fra musikfilers metadata. Filerne kan komme fra forskellige enheder, f.eks. en mobiltelefon eller en USB-hukommelse. Gracenote® sammenligner og sorterer sange efter genre, oprindelse, tidsperiode, kunstnertype mv. Også attributter som tempo og stemning analyseres.

Metadata fra forskellige kilder kan sommetider være inkonsekvente eller utilstrækkelige. Gracenote® indeholder værktøj til sortering af data og tilføjelse af manglende informationer. Data om sang, kunstner og album præsenteres på en let overskuelig måde, ofte sammen med en illustration, på midterdisplayet som en hjælp til navigation og bladring i musikbiblioteket.

Ved at klassificere og sortere musik kan Gracenote® oprette spillelister baseret på bestemte sange med musik i lignende stil.

Gracenote ® har støtte for fonetisk bearbejdning af kunstnernavn, albumtitler og genrer, så du nemt kan bruge stemmestyring til afspilning af musik. Du kan læse mere om stemmestyring under Stemmestyring af medier og Kom godt i gang med stemmestyring.

Opdatere Gracenote®

Kræver en Sensus Connect-opgradering, der fås fra og med maj 2017.

For at bibeholde den bedste funktionalitet anbefales det at opdatere Gracenote® med jævne mellemrum. Opdateringsfiler kan hentes fra en computer til en tom USB-hukommelse. Filerne er tilgængelige via Hentninger på topvisningen på support.volvocars.com efter valg af aktuel region og marked.

For en mere detaljeret beskrivelse af fremgangsmåden for opdatering af Gracenote®, se Opdatere Gracenote®.