Telefon kompatibilitet med Sensus

Find ud af, hvor godt din telefon virker med Sensus

Testresultaterne kan ændre sig ved opdateringer

Mange af de telefoner, der er til rådighed på markedet i dag tilbyder Bluetooth® trådløs teknologi, men ikke alle er kompatible med din Volvo. Alle mobiltelefoner, der vises på denne hjemmeside er blevet testet og godkendt af Volvo og resultatet for hver testkriterium vises. Men bemærk, at denne liste er vejledende og ikke er en garanti fra Volvo Car Corporation af telefonens tilslutningsmuligheder, ydeevne eller funktionalitet. Softwareopdateringer fra Volvo, telefonproducenten eller netværket kan ændre testresultaterne. For yderligere oplysninger om Bluetooth-forbindelse på din bil bedes du kontakte din Volvo forhandler.