For at give dig den bedst mulige support skal vi vide, hvilken bil du har, da funktioner, tjenester og features kan variere fra model til model. Når du vælger en bilmodel, vil søgningen omfatte oplysninger fra instruktionsvejledningen til den specifikke model. Vi laver flere opdateringer af modelår hvert år. Hver ny opdatering udsendes med en specifik kode for modelår, som du kan finde bagest i instruktionsvejledningen. Koden skrives som ATXXXX, f.eks. AT1446.

Hold forbindelsen til din bil

Brug vores apps til at holde forbindelsen til din Volvo, uanset hvor du befinder dig.  Du kan også tilslutte dine enheder inde i bilen via Bluetooth, WiFi eller USB.