For at give dig den bedst mulige support skal vi vide, hvilken bil du har, da funktioner, tjenester og features kan variere fra model til model. Når du vælger en bilmodel, vil søgningen omfatte oplysninger fra instruktionsvejledningen til den specifikke model. Vi laver flere opdateringer af modelår hvert år. Hver ny opdatering udsendes med en specifik kode for modelår, som du kan finde bagest i instruktionsvejledningen. Koden skrives som ATXXXX, f.eks. AT1446.
Quick Guide Online

Quick Guide

Quick Guide beskriver et udvalg af funktionerne i din nye XC90. Her finder du information om bilens grundlæggende funktioner. Du kan også finde information om kørsel og førerstøttesystemer, instrumenter og knapper, samt tilkobling, underholdning og support. Tilvalg er i Quick Guide markeret med en stjerne *.