MapCareTM

MapCareTM er en kortopdateringstjenste for Volvobiler udstyret med Sensus Navigation. Dette afsnit beskriver primært, hvad tjenesten MapCareTM betyder for Volvobiler fra modelår 2016 og senere (Life Time MapCareTM).

Bruge MapCareTM

For biler fra modelår 2016 og senere er der mulighed for gratis kortopdateringer online (Life Time MapCareTM), se Hentning af kort for Sensus Navigation. Opdatering kan foretages 2-12 gange om året (afhængigt af regionen). Du kan også få adgang til kortopdateringerne via din Volvo-forhandler.

Life Time MapCareTM vil være tilgængeligt mindst indtil 2025.

Opdatering af kort online

Opdatering og hentning af kort online kræver, at en række forudsætninger er opfyldt:

• Adgang til en USB-hukommelse med tilstrækkelig plads til at udføre opdateringen i bilen. Det største kort kræver en USB-hukommelse på 64 GB. For nøjagtig kortstørrelse, se detaljerede oplysninger for hvert kort.
  • Overførslen fra USB-hukommelsen til bilen tager forskellig tid, alt efter kortdataenes omfang.
  • Det kræves ikke, at du kører bilen, mens du udfører opdateringen, men tændingen skal være slået til. Kører du ikke, anbefales det at bruge batteriet.

Kom i gang med opdatering af kort online

Opdatering af kort sker i to trin: Først hentes kortet til en USB-hukommelse, og derefter overføres kortet fra USB-hukommelsen til bilen. For at komme i gang, se Hentning af kort for Sensus Navigation.

Opdatering af kort hos værksted

Din Volvo-forhandler kan hjælpe dig med opdatering og hentning af kort. Kortopdateringen er gratis, men en forhandler kan bede om betaling for den værkstedstid, det tager at installere kortene.

Ved problemer med hentning af kort online, kontakt din Volvo-forhandler.

Volvo fra modelår ældre end 2016

For biler, der er ældre end modelår 2016, se MapCareTM.