Puhelimen yhteensopivuus Sensus Connect -järjestelmän kanssa

Selvittäkää, kuinka hyvin puhelimenne toimii Sensus Connect -järjestelmän kanssa.

Testitulokset voivat vaihdella päivitysten mukaan
Monet markkinoilla nykyisin olevat puhelimet tarjoavat langattoman Bluetooth®-teknologian, mutta kaikki eivät ole yhteensopivia Volvonne kanssa. Kaikki tällä nettisivustolla esitetyt matkapuhelimet on Volvo testannut onnistuneesti ja jokaisen testikriteerin tulos näytetään.
Huomatkaa kuitenkin, että tämä luettelo toimii vain informaationa eikä ole Volvo Car Corporation -yhtiön antama takuu puhelimen liitettävyydestä, suorituskyvystä tai toimivuudesta. Volvon, puhelimen valmistajan tai verkko-operaattorin tekemät päivitykset voivat muuttaa testituloksia. Lisätietoja Bluetooth®-liitettävyydestä autoonne, ottakaa yhteys Volvon jälleenmyyjään.