MapCareTM

MapCareTM on kartanpäivityspalvelu Volvon autoille, jotka on varustettu Sensus Navigation -järjestelmällä. Tämä artikkeli kertoo lähinnä, mitä palveluita MapCareTM tarkoittaa Volvon vuosimallin 2016 ja uudemmille autoille (Life Time MapCareTM).

MapCareTM-palvelun käyttäminen

Vuosimallin 2016 ja uudemmille autoille on mahdollisuus ilmaisiin karttapäivityksiin online (Life Time MapCareTM), ks. Kartan lataaminen Sensus Navigation -järjestelmää varten. Päivityksiä voidaan tehdä 2–12 kertaa vuodessa (alueesta riippuen). Voitte myös päästä karttapäivityksiin Volvon jälleenmyyjänne kautta.

Life Time MapCareTM tulee olemaan saatavilla vähintään vuoteen 2025 asti.

Karttojen päivitys online

Karttojen päivitys ja lataaminen online edellyttää useiden vaatimusten täyttymistä:

• Käytössä olevan, riittävän muistin omaava USB päivityksen tekemiseksi autoon. Suurin vaatimus on 64 Gt:n kokoinen USB-muisti. Katsokaa kartan tarkka koko kyseisen kartan tarkemmista tiedoista.
  • Siirtämisaika USB-muistista autoon vaihtelee karttadatan koosta riippuen.
  • Ei edellytetä, että ajatte autollanne päivitystä tehtäessä, mutta virran pitää olla päällä. Jos ette aja, suositellaan akkulaturia.

Karttojen päivityksen aloittaminen online

Karttojen päivittäminen tapahtuu kahdessa vaiheessa, ensin kartta ladataan USB-muistiin ja sitten kartta ladataan USB-muistista autoon. Aloittaminen, ks. Kartan lataaminen Sensus Navigation -järjestelmää varten.

Karttojen päivitys korjaamolla

Volvon jälleenmyyjänne voi auttaa Teitä karttojen päivittämisessä ja lataamisessa. Karttapäivitys on ilmainen, jälleenmyyjä voi kuitenkin veloittaa korjaamoajasta, jonka karttojen asennus kestään.

Jos karttojen lataamisessa verkosta on ongelmia, ottakaa yhteys Volvon jälleenmyyjäänne.

Vuosimalliltaan vanhempi kuin 2016 oleva Volvo

Vuosimallia 2016 vanhemmat autot: ks. MapCareTM.