Telefoon compatibiliteit met Sensus Connect

Ontdek hoe uw telefoon functioneert met Sensus Connect

De testresultaten kunnen veranderen na updates

Op het gebied van telefonie ontwikkelt de markt zich continu waardoor het raadzaam is om vooraf de compatibiliteit tussen auto en telefoon te controleren. Met het selectieprogramma kunt u controleren welke toestellen compatibel zijn. Let wel, software-updates van de telefoonfabrikant, netwerkaanbieder of Volvo kunnen de testresultaten wijzigen. Voor meer informatie adviseren wij u contact op te nemen met uw Volvo-dealer.