Geselecteerd model:

Modelpagina van uw Volvo

OK
Om u het best van dienst te kunnen zijn vragen wij u uw model te selecteren. Per kalenderjaar voeren we verschillende modeljaar updates uit. Elke update wordt gekenmerkt door een specifieke modeljaarcode, die u vindt op de achterkant van uw instructieboekje. De code is geschreven als ATXXXX. Bijvoorbeeld AT1446.
Gebruikershandleiding online

Waarom moet ik een auto selecteren?

Om optimale support te kunnen bieden moeten we weten welke auto u hebt, omdat de beschikbare functies, diensten en systemen per model kunnen verschillen. Bij het kiezen van een model kiest wordt tijdens een zoekopdracht informatie meegenomen uit dehandleiding voor het desbetreffende model.