Gracenote®

Gracenote ® identifiserer, analyserer og sortere musikk for å gjøre det lettere for deg å spille, navigere og bla i musikkbiblioteket ditt.

Gracenote ®

Med Gracenote® identifiseres og analyseres informasjon fra musikkfilers metadata. Filene kan komme fra forskjellige enheter, for eksempel fra en mobiltelefon eller en USB-minnepinne. Gracenote® sammenligner og sorterer sanger etter blant annet sjanger, opprinnelse, tidsperiode og artisttype. Også attributter som tempo og stemning analyseres.

Metadata fra forskjellige kilder kan iblant være inkonsekvente eller utilstrekkelige. Gracenote® har verktøy for å sortere data og legge til informasjon som mangler. Informasjon om sang, artist og album presenteres oversiktlig, ofte sammen med bilde, i bilens midtdisplay slik at det blir lettere å navigere og bla i musikkbiblioteket ditt.

Ved å klassifisere og sortere musikk kan Gracenote® opprette spillelister basert på spesifikke sanger med musikk i lignende stil.

Gracenote ® har støtte for fonetisk bearbeiding av artistnavn, albumtitler og sjangre, slik at du enkelt kan bruke talestyring for å spille musikken din. Se Talestyring av medier og Komme i gang med talestyring for å lese mer om talestyring.

Oppdatere Gracenote®

Krever oppgraderingen Sensus Connect, tilgjengelig fra mai, 2017.

For best mulig funksjonalitet, anbefaler vi å oppdatere Gracenote® regelmessig. Oppdateringsfiler kan lastes ned til et tomt USB-minne fra en datamaskin. Velg område og marked, og gå til Nedlastinger på toppmenyen, på support.volvocar.com.

Hvis du vil lese en mer detaljert beskrivelse av hvordan du gjør oppdateringen Gracenote®, kan du se her Oppdatere Gracenote®.