Valgt bil:

Gå direkte til siden for din bil

OK
For å gi deg best mulig støtte, må vi vite hvilken bil du har, siden funksjoner og tjenester kan variere mellom modellene. Når du velger en bilmodell, omfatter søket ditt informasjon fra førerveiledningen for denne spesifikke modellen. Vi gjør flere modell-oppdateringer hvert år. Hver ny oppdatering kommer med en bestemt modellårskode som du finner på baksiden av brukerveiledningen. Koden er skrevet som ATXXXX, for eksempel AT1446.

Hold forbindelsen med bilen

Bruk våre apper til å holde forbindelsen med din Volvo uansett hvor du er.  Du kan også koble utstyret ditt til inne i bilen via Bluetooth, Wi-Fi eller USB.