Valgt bil:

Gå direkte til siden for din bil

OK
For å gi deg best mulig støtte, må vi vite hvilken bil du har, siden funksjoner og tjenester kan variere mellom modellene. Når du velger en bilmodell, omfatter søket ditt informasjon fra førerveiledningen for denne spesifikke modellen. Vi gjør flere modell-oppdateringer hvert år. Hver ny oppdatering kommer med en bestemt modellårskode som du finner på baksiden av brukerveiledningen. Koden er skrevet som ATXXXX, for eksempel AT1446.
Quick Guide på nett

Quick Guide

Hurtigguiden beskriver et utvalg av funksjonene i den nye XC90. Her finner du informasjon om bilens grunnleggende funksjoner. Du finner også informasjon om kjøring og førerstøtte, instrumenter og brytere samt oppkobling, underholdning og hjelp og støtte. Ekstrautstyr er markert med asterisk, *, i Quick Guide.