Anslut till internet via Bluetooth-ansluten telefon

Upprätta en internetanslutning via Bluetooth genom internetdelning från en mobiltelefon och få tillgång till flera uppkopplade tjänster i din bil.

Anslut till internet via Bluetooth-ansluten telefon

För att upprätta en internetanslutning i din Volvo via Bluetooth, se instruktionerna nedan.

För att kunna ansluta till internet via Bluetooth-ansluten telefon behöver telefon först vara parkopplad med bilen. Säkerställ i din telefon att internetdelning (portabel-/personlig hotspot) är aktiverat. För mer information om hur du parkopplar telefonen med bilen och aktiverar internetdelning se, Anslut mobiltelefon till bilen via Bluetooth.

När din telefon är parkopplad med bilen, tryck på Inställningar i centerdisplayens toppvy.

I centerdisplayen: Tryck på KommunikationBluetooth enheter.

Kryssa i rutan för Bluetooth-internetanslutning under rubriken Internetanslutning.

Din bil är nu ansluten till internet via din Bluetooth-anslutna telefon.

Om du upplever problem med att ansluta till internet

Om klockan har nollställts, t.ex. efter att strömmen till batteriet har brutits vid ett besök hos en serviceverkstad, behöver du ställa den på nytt innan du kan ansluta till internet.

För att ställa klockan välj InställningarSystemDatum och Tid i centerdisplayens toppvy. Justera sedan tid och datum genom att trycka upp eller ner på pilarna på skärmen.