Volvo On Call

Volvo On Call är ett inbyggt assistanssystem med en app som ger dig möjlighet att kontrollera din Volvo på distans. Med Volvo On Call-appen kan du bland annat låsa din bil, läsa av instrumentpanelen och fjärrstyra klimatet i din bil genom ett enkelt tryck i appen.

Volvo On Call

Volvo On Call är en tilläggstjänst som du som kund abonnerar på. Abonnemanget består av vägassistans-, nödhjälp- och trygghetstjänster. Vilka tjänster som ingår i abonnemanget kan variera beroende på region. Kontakta din Volvoåterförsäljare för information om vilka tjänster som gäller i ditt land.

Volvo On Call hjälper dig då du behöver det som mest. Genom systemet har du tillgång till vår utbildade servicecenter-personal som dygnet runt är redo att skicka lämplig hjälp till din position vid nödsituationer eller då du stött på problem ute på vägarna.

I Volvo On Call ingår dessutom stöldvarning ifall någon försöker bryta sig in i din bil och det går även att spåra din Volvo med hjälp av GPS om den har blivit stulen.

Volvo On Call tillgänglighet

Vilka tjänster och appfunktioner som är tillgängliga för dig beror på vilken Volvomodell du har och vilken typ av mobil enhet du använder. För mer information, se Tillgängliga Volvo On Call-appfunktioner per Volvomodell och Volvo On Call – Kompatibla enheter.

Assistans- och nödhjälpstjänster

Med hjälp av GPS-positionering och GSM/3G-teknik är Volvo On Call redo att hjälpa dig, dygnet runt, om du råkar ut för en nödsituation eller om du får problem med din bilDelning av data om bilens status och position ej möjligt på marknadstyp B. Se Volvo On Call - Språk och länder för mer information om marknadstyp.. För information om hur du får tillgång till assistans- och nödhjälpstjänster, se Vägassistans och nödhjälpstjänster via Volvo On Call.

Trygghetstjänster

Genom att utrusta din bil med Volvo On Call, ökar du din trygghet. Med hjälp av GPS-positionering och GSM-teknik är Volvo On Call ett kraftfullt verktyg om du utsätts för bilstöld och samtidigt din hjälp i nöden om du inte har tillgång till dina bilnycklarDelning av data om bilens status och position ej möjligt på marknadstyp B. Se Volvo On Call - Språk och länder för mer information om marknadstyp.. För mer information om trygghetstjänster, se Stöldvarning och spårning.

Volvo On Call-app

Volvo On Call-appen erbjuder ett flertal olika tjänster. Du kan bland annat låsa din bil, se var din bil är, läsa av instrumentpanelen och fjärrstyra klimatet i din bil med ett enkelt tryck i appen. För mer information om dessa tjänster och om Volvo On Call-appen, se Volvo On Call-app.

Många av funktionerna i Volvo On Call-appen går även att kontrollera via smarta klockor. För mer information, se Använda Volvo On Call med wearables.