Bruge Apple® CarPlay®

Ved at tilslutte en iPhone til din bil kan du bl.a. lytte til musik, ringe, sende og modtage meddelelser samt bruge udvalgte apps. Funktionerne kan også stemmestyres med Siri.

Starte CarPlay

For oplysninger om, hvordan du starter CarPlayApple, CarPlay, iPhone, Siri, iOS og iPhone er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc., se videoen eller nedenstående vejledning.

Bruge CarPlay

Video thumbnail

Indstillinger og menuer i midterdisplayet varierer alt efter software-version.

Instruktioner

Stemmestyring med Siri skal være aktiveret i telefonen, inden du kan bruge CarPlay. Aktiver Siri ved i din telefon af vælge indstillinger > Generelt > Siri. Telefonen skal også have en internettilslutning via Wi-Fi eller mobilnettet.

Tilslut din iPhone til USB-indgangen. Hvis der findes flere USB-indgange, skal den med hvid ramme omkring indgangen benyttes.

Læs informationen i pop op-meddelelsen, og tryk på OK.

Åbn midterdisplayets applikationsbillede (Navigere på midterdisplayet) i bilen. Vælg ikonen for Apple CarPlay.

P5-QG-1546-Apple Carplay i centerdisplayen - app symbol

Læs vilkårene, og tryk på Acceptér for at tilslutte.

Delvisningen med CarPlay åbnes, og kompatible apps vises.

I din iPhone vises teksten "CarPlay".

Mobiltelefonen spejles i midterdisplayet og i førerdisplayet. Det er muligt at styre apperne, der vises i delbilledet, både fra bilens midterdisplay og fra mobiltelefonen.

CarPlay kører i baggrunden, hvis der startes en anden app i samme delbillede. CarPlay vises i delbilledet igen ved at trykke på CarPlay-ikonen i app-billedet.

Der kan lagres op til 20 Apple-enheder på listen over tidligere tilsluttede enheder. Når listen er fuld, og der tilsluttes en ny enhed, fjernes den ældste.

Internettilslutning ved brug af CarPlay

Hvis du har en mobiltelefon tilsluttet bilen via Bluetooth, ophører tilslutningen, når CarPlay startes. For at tilslutte bilen, mens CarPlay er i brug, skal der bruges Wi-Fi eller bilmodem (P-SIM)Kun biler med alarm Volvo On Call.. For nærmere oplysninger, se Apple® CarPlay®.

Tips ved brug af CarPlay

Nyttige tips for brug af CarPlay fremgår af Tips ved brug af Apple® CarPlay®.

Tilgængelighed og funktionalitet kan variere fra marked til marked.