Sensus Connect

Sensus Connect er Volvos infotainmentsystem, der giver dig information, underholdning og funktioner, som forenkler dit ejerskab. Med Sensus Connect er din Volvo er forbundet med omverdenen og giver dig, hvad du har brug for, når du har brug for det.

Sensus Connect-funktionalitet

Sensus Connect har en brugerflade med flere innovative funktioner, f.eks. cloudbaserede tjenester integreret i bilen, forbedret navigation med 3D-kort og gratis opdatering af kort, lokal søgefunktion og mulighed for på afstand at sende destinationsanvisninger til bilen (Send to Car).

Med Sensus Connect er bilen udstyret med tre forskellige display, så du får de rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt på det rigtige sted, uden at du bliver distraheret.

Det er også muligt at tilvælge bilmodem (Volvo on CallGælder kun for Volvo On Call-markeder.) med Wi-Fi-hotspot for bedre internetforbindelse. Det betyder, at du ikke behøver at forbinde din telefon. Hvis du indsætter et personligt SIM-kort i Volvo On Call-modemmet, vil bilen automatisk forbinde sig til internettet.

Internetradio, streaming af musik via Bluetooth og andre underholdningstjenester er mulige. Flere af infotainment- og navigationsfunktionerne kan navigeres via stemmestyring.

Betjene Sensus Connect

Sensus Connect kombinerer og præsenterer mange funktioner i flere af bilens systemer på de forskellige displays. Midterdisplayet er en touchskærm, der reagerer ved berøring. Du kan betjene skærmen med eller uden handsker på. Via midterdisplayet kan du tilpasse, hvor og hvordan oplysningerne vises. På midterdisplayet findes funktionsvisningen med touchknapper til bilens forskellige systemer og funktioner. Her kan du aktivere eller deaktivere funktioner og se meddelelser vedrørende funktionaliteten af forskellige funktioner. For mere information om, hvordan du navigerer på midterdisplayet, se Navigere på midterdisplayet.

Tilgængelige -funktioner

Sensus Connect omfatter blandt andet de nedenfor anførte tjenester (en del af tjenesterne kræver, at du har et abonnement).

Serviceydelser

Sensus Connect giver dig adgang til en række apps, som hjælper dig med at holde kontakt med din bil og dit værksted. Sensus Connect tilbyder også apps for at opdatere apps og software i din bil. Herunder anføres de tjenester, som Sensus Connect tilbyder for at lette dit bilejerskab.

Bilapps

Sensus Connect giver dig adgang til apps til underholdning, navigation og service i bilen. Mens du kører din bil, kan du lytte til musik, radio eller lydbøger. For mere information om, hvilke apps der er tilgængelige for din bil, se Bilapps.

Det tilgængelige udvalg af apps kan variere alt efter markedet, og om tjenesterne understøttes af Volvos tredjepartsleverandører. En eller flere apps vil muligvis ikke være tilgængelige på det marked, hvor bilen sælges eller bruges.