Volvo On Call PIN-kode

Brug af Volvo On Call-relaterede tjenester kræver en Volvo On Call PIN-kode.

Ny PIN-kode til Volvo On Call

PIN-koden genereres automatisk af Volvo On Call-servicecenter eller af en autoriseret Volvo-forhandlerPå markedstype B er det kun en Volvo-forhandler, som kan generere en PIN-kode. Se Volvo On Call - Sprog og lande for at få flere oplysninger om markedstype.. Oplysninger om, hvordan du nulstiller din PIN-kode, findes i afsnittet 'Glemt eller vil ændre Volvo On Call-PIN-kode' nedenfor.

Bruge Volvo On Call PIN-kode

Volvo On Call PIN-koden kræves af sikkerhedsmæssige årsager ved følgende tjenester:

• Skabe tilknytning mellem Volvo On Call-appen og din Volvo
  • Fjernoplåsning af din bil via Volvo On Call's servicecenter
  • Når du starter en sporing af en stjålet bil via Volvo On Call's servicecenter
  • Når du opretter nye app-brugere til bilen
  • Når du annullerer dit Volvo On Call-abonnement via appen, f.eks. ved ejerskifte

Glemt eller ønsker at ændre Volvo On Call PIN-koden

Hvis du har glemt din Volvo On Call-PIN-kode, eller hvis du af anden grund ønsker at ændre din Volvo On Call-PIN-kode (f.eks. hvis du har købt en brugt bil), skal du kontakte din forhandler eller trykke på On Call-knappen for at bestille en ny PIN-kode, som leveres via e-mail og/eller SMSPå markedstype B er det kun en Volvo-forhandler, som kan generere en PIN-kode. Se Volvo On Call - Sprog og lande for at få flere oplysninger om markedstype..

Indtastet den forkerte Volvo On Call PIN-kode

Du kan opgive en forkert Volvo On Call PIN-kode ti gange i træk, når du forsøger at få adgang til tjenester i appen, der kræver en aktivering med Volvo On Call PIN-kode, før din konto bliver låst. For at kunne bruge appen igen, skal du anmode om en ny Volvo On Call PIN-kode og oprette din konto igen ved at følge den samme proces, som da du oprettede din konto første gang, se Kom godt i gang med Volvo On Call.

Forskel mellem Volvo ID adgangskode og Volvo On Call PIN-kode

Volvo ID-adgangskoden kræves, når du logger ind i appen med dit Volvo ID. Volvo On Call PIN-koden er den firecifrede kode, du får via e-mail og/eller sms. Volvo On Call PIN-koden bruges til en række Volvo On Call-tjenester, se afsnittet "Bruge Volvo On Call PIN-kode" ovenfor. Volvo On Call PIN-koden beviser, at du er en autoriseret bruger af disse tjenester.