For at give dig den bedst mulige support skal vi vide, hvilken bil du har, da funktioner, tjenester og features kan variere fra model til model. Når du vælger en bilmodel, vil søgningen omfatte oplysninger fra instruktionsvejledningen til den specifikke model. Vi laver flere opdateringer af modelår hvert år. Hver ny opdatering udsendes med en specifik kode for modelår, som du kan finde bagest i instruktionsvejledningen. Koden skrives som ATXXXX, f.eks. AT1446.
Instruktionsvejledning online

Tilslutning af ekstern lydkilde via AUX-/USB-indgang

En ekstern lydkilde, f.eks. en iPod® eller mp3-afspiller, kan tilsluttes til lydanlægget via en af tilslutningerne i midterkonsollen.

P3_1320_S/V60_AUX USB connectors

Tilslutningspunkter for eksterne lydkilder.

For at tilslutte lydkilde:

Tilslut din lydkilde til en af tilslutningerne i midterkonsollens opbevaringsrum (se illustration).

I mediekildens normale visning skal du trykke på MEDIA, dreje TUNE til den ønskede lydkilde USB, iPod eller AUX, og trykke på OK/MENU.

Teksten Læser USB vises på skærmen, når systemet indlæser lagringsmediets filstruktur. Afhængigt af filstruktur og antallet af filer kan der være en vis forsinkelse, før indlæsningen er klar.

Systemet understøtter de fleste iPod®-modeller produceret i 2005 eller senere.

For at undgå skader på USB-stikket, slås det fra, hvis USB-stikket kortsluttes, eller hvis en tilsluttet USB-enhed bruger for høj strøm (f.eks. hvis den tilsluttede enhed ikke opfylder USB-standarden). USB-stikket genaktiveres automatisk, næste gang tændingen slås til, hvis fejlen ikke bliver stående.