Gracenote®

Gracenote ® tunnistaa, analysoi ja lajittelee musiikkia toistamisen, navigoinnin ja musiikkikirjastonne selaamisen helpottamiseksi.

Gracenote ®

Gracenote ® -palvelun avulla tunnistetaan ja analysoidaan musiikkitiedostojen metadataa. Tiedostot voivat olla peräisin eri laitteista, esim. matkapuhelimesta tai USB-muistista. Gracenote® vertaa ja lajittelee kappaleet mm. lajityypin, alkuperän, ajanjakson ja artistin tyypin mukaan. Myös sellaiset tekijät kuin tempo ja tunnelma analysoidaan.

Eri lähteistä saatava metadata voi joskus olla epäjohdonmukaista tai puutteellista. Gracenote® -palvelulla on työkalut tietojen lajittelua ja täydentämistä varten. Tiedot kappaleesta, artistista ja albumista näytetään selkeästi, usein kuvan kanssa, auton keskinäytössä navigoinnin ja musiikkikirjastonne selaamisen helpottamiseksi.

Luokittelemalla ja lajittelemalla musiikkia Gracenote® voi luoda soittolistoja, jotka sisältävät tietyt kappaleet tai samanlaista musiikkityyliä edustavaa musiikkia.

Gracenote ® tukee artistin nimen, albuminimien ja lajityyppien foneettista käsittelyä, jotta voitte käyttää helppokäyttöistä puheohjausta musiikin toistamiseen. Lukekaa lisää puheohjauksesta kohdista Mediasoittimen puheohjaus ja Puheääniohjauksen aloittaminen.

Gracenote ®

Vaatii toukokuusta 2017 alkaen saatavana olevan Sensus Connect -päivityksen.

-palvelun päivittäminen

Jotta Gracenote® toimii mahdollisimman hyvin, suosittelemme sen päivittämistä säännöllisin väliajoin. Päivitystiedostot voidaan ladata tietokoneelta tyhjään USB-muistiin. Tiedostoihin pääsee support.volvocars.com -sivuston päävalikon kohdassa Lataukset, kun alue ja markkina-alue on valittu.

Tarkempi kuvaus Gracenote®-palvelun päivittämisestä: ks. Gracenote®-palvelun päivittäminen.